BACH über BACH
BACHüberBACH

Jeta e Johann Sebastian Bach – një biografi e vogël

 

Johann Sebastian Bach në Weimar.

 


 

Jeta e Johann Sebastian Bach – Puna e Johann Sebastian Bach

 

Johann Sebastian Bach - për shumë, Bach do të thotë muzikë fantastike. por disa duan të mësojnë më shumë për jetën e Johann Sebastian Bach. Për ta, "Bach në Bach" dhe këtu ofron "Bach Bach për" një të vogël, biografi interesante. Për ata që janë të interesuar në jetën dhe punën e Bach ... në gjuhën e tyre amtare. Nën foton tjetër fillon biografia.

A keni ardhur nga Google, Bing, Yahoo, Baidu ose Yandex? Atëherë këtu është tashmë të theksohet se përveç Biografia e shkurtër e Bach dhe projektit Bahut në gjuhën tuaj amtare. Ka shumë tema që janë interesante për të Johann Sebastian Bach dhe madje edhe të jetë kënaqësi e madhe në qoftë se ju nuk flisni anglisht: për shembull, shumë video muzikë: 33 copë fantastike nga Bach dhe 33 foto-tema: 1.089 madhe music video pa folur text. Për këtë projekt klikoni në fund të kësaj faqeje. Ejani nga kjo faqe e parë, pastaj këtu dhe tani: Have fun.

 

Johann Sebastian Bach në Paris.

 


 

Gjatë 2018 dhe 2019 unë do të shkruaj biografinë tuaj për Johann Sebastian Bach, jetën dhe punën, në dy hapa. Të dy do të jenë në gjuhën tuaj amtare. Së pari do të ndjekë një përkthim kompjuterik kompjuterik. Në një hap tjetër unë jam duke kërkuar për një student për të ndihmuar me këtë përkthim dhe më në fund. Ju lutemi ndihmoni duke e dorëzuar këtë kërkesë tek profesorja juaj e muzikës. Do të isha me të vërtetë i lumtur nëse ai ose ajo mund ta publikonte kërkesën time në mënyrë elektronike në bordin publik të universitetit ose në shkollë. Ka informacion në lidhje me kërkesën përmes "www.BachOnBach.com" "INTERNATIONAL" ... "Ju lutemi ndihmoni".

Faleminderit për durimin tuaj
Renate dhe Peter Bach, Jr, në misionin e tyre Bach.

 


 

Page 1 (Bach Project)     –      Bach on Bach    –    Top

 

Druckversion | Sitemap
© Bach über Bach