Johann Sebastian Bach: Urip, Fakta, Keluarga, Video, Silsilah, Musik, Memori, Panggonan, Biografi Cendhek Bach

Johann Sebastian Bach.

 

Johann Sebastian Bach (Johann Sebastian Bach) – kanggone wong-wong kabeh ing planet iki, kui jarwane mung musik surgawi. Nanging, subyek Johann Sebastian Bach nawakne luwih akeh: uripe, keluargane, silsilahe. Diundhakke maneh, ono prangko Bach, kutha Bach, panggonan Bach, lan monumen Bach. Seneng ndelok video nganggo musike Bach, omongan-omongane sing wigati, pitakonan sing kerep diajokne lan akhire ... fakta lan ugo biografi cendhek babagan Bach. Iki yaiku kanggonan internasional lan multibahasa sing ditekakne nganggo portal internet anyar “Bach ueber Bach” lan “Bach on Bach”. Ancas umumme yaiku nyebarke pengetahuan lan musik saka komposer paling gedhe tanpo aling-aling bahasa. Panjangkane Bach yaiku kepengen ngenalke wong-wong kabeh ing dunya karo komposer lan pemusik unik jaman barok iki – Johann Sebastian Bach – lan gawe dalan marang musike lan urip penake. 

 


 

90% saka 2 halaman iki pakolehan saka terjemahan komputer. Nuwun sewu, napa panjenengan saget ngewangi?

 

Iki bantuan sing ora langsung: Cukup mindah tulisan abang iki, cetakke ing kertas, lan kirimke nang guru/profesormu. Pak, Bu: Nyuwun tulung ngecek ugi dados relawan - mbiantu nerjemahaken - lewat dasbor elektronik sekolah/universitas. Informasine wonten ing www.bachonbach.com INTERNATIONAL. Matur nuwun engkang kathah.

 

Alternatif liyo, njenengan iso ngirimke tulisan ing halaman iki menyang gurumu lewat email. Nganggo kesempatan iki, ojo lali ngomong yen aku butuh lan njaluk bantuan. Ugo, pasthekake yen gurumu ngerti njenengan ngirim email supaya ora ilang utowo mlebu menyang folder spam. Matur nuwun banget.

 


 

Johann Sebastian Bach.

 


 

Telung Bagian: Video - Project - Biography​

 

Iki bagean sampeyan - ing basa ibune - lan ana rong halaman. Siji didhelikake ing pandhu arah. Sampeyan njaluk saka ngisor kaca iki 1. OOOOO Utawa karo klik kene OOOOO. Mung Bach biografi video singkat ing basa Inggris. Nanging coba wae. Ing kaca 1 sampeyan bakal nemokake iki lan ing saubengé proyek "Bach on Bach" - sandi Johann Sebastian Bach petualangan - lan ana akèh kanggo njelajah kanggo sampeyan. Ana pranala menyang kaca, sing bisa ditangani sanajan tanpa nganggo siji tembung inggris. Musik Bach kayata: mung klik siji potongan musik - sampeyan ora perlu ngerti jeneng ing kabeh - sabanjuré milih tema gambar kanggo nemtokake apa foto seri sing pengin digoleki nalika ngrungokake musik Bach. Mekaten. Bach stamps ... sampeyan ora kudu nganggo basa Inggris kanggo sugih. Bach monuments: kahanan sing padha. Perkara sing padha karo gambar kutha-kutha Bach lan Bach. Utawa - gawe petualangan - coba wae. Ing kaca 2 (... mung pangeling, sampeyan teka saka ngisor kaca iki ... OOOOO utawa saka kene OOOOO) ana biografi singkat babagan urip karo komposer karo akeh, akeh gambar sing bisa di senengi.

 


 

 

A

 

 

Ing Bach Cepet Babad Mini Video

 

Biografi singkat tentang Johann Sebastian Bach: urip, musik, gambar, film, narasi. Cukup 9 menit cepet. Ngapunten - salah kapisan ing kaca iki - mung ing basa Inggris.

 


 

B

 

Proyek Bach: Akeh Tema

 

Punika babagan akeh subjek babagan Johann Sebastian Bach: monumen, prangko, silsilah, kulawarga, musik, video. Kanggo maca biografi singkat OOOOO klik kene OOOOO utawa ing ngisor kaca iki.

 


 

Bach Monumen, Bach Monumen

 

Monumen Johann Sebastian Bach ing OOOOO Weimar. Oooo Bach tinggal ing kutha iki Jerman suwene 9 taun.

 

Monumen Bach ing Eisenach. Ing kutha iki Bach lair lan tinggal ing kono 10 taun.

 

Monumen Bach ing Ulm ing Danube. Dumunung ing jero Ulm Muenster.

 

Monumen Johann Sebastian Bach lawas ing Leipzig. Ing musisi OOOOO Felix Mendelssohn Bartholdy OOOOO mbayar.

 

Monumen Bach anyar ing OOOOO Leipzig. Ooooo Sampeyan bakal nemokake akeh monumen Bach ing kaca sing beda situs web iki.

 


 

Johann Sebastian Bach: Bukti lan urip

 

Johann Sebastian Bach urip saka taun 1685 nganti 1750. Dheweke dadi 65 taun. Iki minangka bukti sing penting. Jeneng bapaké yaiku OOOOO Johann Ambrosius Bach. Oooo sing jenenge Maria Elisabetha. Dhèwèké sing paling enom saka wolung sadulur. Bach dadi komponis, musisi lan pakar OOOOO. Ing umur sepuluh taun Bach dadi anak yatim piatu. Dheweke pindah karo kakange sing paling tuwa ing Ohrdruf. Sasampunipun sekolah, piyambakipun dados organist, dados pimpinan band lan pungkasanipun dados direktur musik. Dheweke kerja kanggo gereja, dewan kota lan aristokrat. Periode paling dawa Bach ing Leipzig ing OOOOO Saxony. OOOOO Iki minangka fakta penting ing sawetara 100 tembung. More facts? Ana sangang Bach Cities lan Bach Places saiki. Kowe nyambung 33 kota Bach lan Bach kanggo jeneng Bach. Dina iki panggonan Bach lan kota Bach dadi tujuan wisata kanggo para penggemar Bach saka sak ndonya. Kanggo ngalami kutha-kutha Bach iki, sampeyan ora perlu ngomong utawa Inggris utawa Jerman OOOOO. Klik kene: OOOOO ana akeh foto kabeh kota-kota Bach lan panggonan Bach. Kabeh babagan urip musisi iki meh mung kasedhiya ing basa Jerman lan Inggris. Nanging ana siji kaca internasional ing basa ibune sampeyan bakal rauh. Ana sampeyan bakal nemokake liyane babagan Johann Sebastian Bach. Iki bukti, fakta, fakta.

 

Urip Johann Sebastian Bach: dheweke tresna marang kulawarga.

 

Liyane babagan urip Johann Sebastian Bach: dheweke minangka musisi paling apik sing muter organ nang ndonya.

 

Urip Johann Sebastian Bach. Ing Leipzig umuré 27 taun.

 


 

Johann Sebastian Bach ing Buku

 

Apa sampeyan ngerti? Ana sawetara 53.000 publikasi lan buku babagan tema Bach. Lan ana sawetara 7.000 biografi ing Bach. Saben taun paling ora ana biografi anyar babagan urip ing komposer kasebut. Kajaba biografi, ana akeh biografi singkat babagan Johann Sebastian Bach sing ana. Ing portal Bach mbesuk bakal ana biografi singkat sing ana ing 33 basa. Lan penulis situs Bach iki nulis buku uga. Biografi Bach kanggo bocah-bocah. Kanggo bocah umur limang taun lan sewelas taun. Mesthine ana akeh buku sing ngubengi tema "Bach and music". Nanging buku-bukun iki biasane ana ing basa Jerman lan Inggris. OOOOO Kene sampeyan bakal nemokake kabeh publikasi babagan kulawarga Bach saka musisi lan Johann Sebastian Bach ing Belfast / Irland, monggo klik kene. OOOOO

Mengko sampeyan bakal nemokake biografi singkat ing basa ibune. Iku kaca ing bab "International Versi" karo nomer 2. Yen punika link, klik lan sampeyan wis ana. Yen ora ana, durung siap.
 

Buku sing lawas banget babagan Johann Sebastian Bach. Iki biografi.

 

Buku cilik banget babagan Johann Sebastian Bach. Iku uga biografi.

 

Siji maneh biografi babagan Johann Sebastian Bach. Kanthi digambar ing gambar. Plus, ana manual kanggo "jahitan ing dhewe". Jujur.

 


 

Ing Musik saka Johann Sebastian Bach

 

Paling apik kabeh ilmuwan Bach nganggep, ana 11.200 karya Bach sing wis ana. Saiki mung luwih saka 1.100 karya musik sing isih dikenal. Urip Bach yaiku musik. Nggawe kenalan karo musik Johann Sebastian Bach. Ing situs iki. Ana koleksi. Musik paling kondhang saka Bach. OOOO 33 lembar ing 333 detik. OOOO Bener sing cepet iku isin. Klik kene.

Sampeyan duwe opsi liyane, kanggo ngrungokake musik Johann Sebastian Bach. Sampeyan bisa nggabungake saben potongan musik ing situs iki. 33 potongan musik, 33 tema foto. Iku 1,089 video karo musik kanggo Bach. Sampeyan pisanan arep kanggo musik. Sing penting banget. Sabanjure sampeyan milih tema foto. Tema foto: Bach cities, Bach places, Bach monuments, Bach stamps. Nanging ana luwih akeh kutha ing Jerman lan tema liyane. Maneh lan penting: monggo milih musik sepisan. Ora nganti sawise sampeyan milih tema foto. Plus, sampeyan ora kudu ngomong utawa Inggris utawa Jerman.

 

Kene ana 1089 video musik Bach kanggo sampeyan. Kanthi klik ing kene sampeyan kepengin kaca "Bach Top 33": karya musik paling populer Johann Sebastian Bach. Sampeyan nemokake judhul Jerman karya Bach ing pandhu arah abang. Sampeyan kudu milih sepotong musik dhisik. Sawise milih musik, sampeyan bakal milih siji saka 33 tema foto.

 

Iku gampang, mung nyoba metu. Klick ing salah siji saka 33 karya musik Johann Sebastian Bach. Ora sadurungé nanging sawise sampeyan milih tema foto. 33 karya, 33 tema foto, 1089 video musik Bach. OOOOO Kene sampeyan menyang "Bach Top 33". OOOOO

 


 

1089 Bach Musik Video: 3 Conto

 

"Festival of Lights". Musik Bach lan tayangan festival ing OOOOO Berlin ibukutha Berlin. OOOOO A music video Bach.

 

Musik Johann Sebastian Bach lan foto-foto kutha pribadine Eisenach: video musik Bach.

 

Musik Bach lan gambar saka Leipzig: video musik Bach.

 


 

Kulawarga Musisi Sekitar Johann Sebastian Bach

 

Ana kulawarga musisi. Plus, ana OOOOO kulawargane musisi misuwur. OOOOO Kulawargane musisi nggawe musik liwat rong utawa telu utawa luwih generasi. Johann Sebastian Bach minangka ikon ing kulawarga musisi paling misuwur ing saindhenging planet. Luwih saka 150 musisi. Ing lima, pitu lan sangang generasi. Ana sawetara keturunan saka leluhur sing manggon ing: Jerman, Amerika Serikat lan Walanda. Lan dheweke isih nggawe musik. Kanggo alasan kuwi kulawarga Bach ora mung sing paling misuwur, nanging kulawarga musisi paling gedhe ing kabeh wektu uga.

 

OOOOOO Mozart OOOOO uga anggota kulawarga musisi. Nanging, kulawarga iki luwih cilik tinimbang kulawarga musisi Johann Sebastian Bach.

 

OOOOO Richard Wagner. OOOOO Kulawarga iki minangka kulawarga musisi misuwur paling gedhe nomer loro ing donya.

 

Johann Strauss.OOOO Bapa OOOO lan OOOO Son OOOO sing misuwur. Iku ketok: kulawarga musisi.

 


 

Ing Bach Genealogi

 

Is the Bach Genealogy interesting for you? You don't need to speak English nor German.OOOOO Click here OOOOO and you get to an "international" pattern. The Bach genealogy on this website is the only correct in the world. Several scientists were involved. The author of this website has added all expertise. Plus, he did research on his own. And he has found at least one more Bach branch. Plus his genealogy gets deeper into the past. The youngest member in the genealogy of the Bach family of musicians is two months old in spring 2014.

 

The pattern of the Bach genealogy. You don't have to speak German or English. It is international.OOOOO  Click here. OOOOO

 

Genealogi Bach: iki bapak Johann Sebastian Bach: OOOOO Johann Ambrosius Bach. OOOOO

 

Bach misuwur kaping pindho ing genealogi Bach: putra Johann Sebastian Bach, OOOOO Carl Philipp Emanuel Bach. OOOOO

 

Akeh ilmuwan nyambut gawe ing Genealogy Bach. Kanggo luwih saka 250 taun. Nanging genealogi Bach kontroversial. Lan wiwit 500 taun kepungkur. Genealogi Bach durung rampung. Genealogi iki minangka semangat garwa panulis kaca iki, Renate Bach.

A permata teka kanthi riset bab silsilah kulawarga Bach: foto Bach Band ing OOOOO Rochester, Illinois, Amerika Serikat. OOOOO

 

Bach genealogy today: the pedigree of the author of this website.

 

A specialist in the genealogy of the Bach family of musicians: Mrs. Helga Brueck. It's a pity she died much too early in 2013.

 


 

Johann Sebastian Bach Prangko lan Johann Sebastian Bach Videos

 

Kanggo prangko Bach lan akeh video Bach ing situs iki sampeyan ora perlu ngerti basa Jerman utawa Inggris. Amarga prangko Bach iku internasional. 150 prangko wis dirilis ing 90 taun. Jerman ngeculake prangko Bach paling. Ana pirang-pirang negara ing saben taun. Sebagian besar prangko Bach diluncurake ing taun-taun kasebut Bach. Ing situs iki sampeyan bakal nemokake kabeh: iki kabeh prangko Bach sing dicithak ing bumi. Liyane, kaca iki ora dirancang kanggo kolektor prangko. Iku kanggo Bach fans.OOOOO Klik kene kanggo ndeleng kabeh. OOOOO

Johann Sebastian Bach ing perangko saka OOOOO Irlandia. OOOOO

 

A Bach stamp banget enom saka OOOOO Pantai Gading. OOOOO

 

Seksi enom banget Johann Sebastian Bach uga. Saka OOOOO Burundi. OOOOO Ana 150 prangko sing ana hubungane karo tema Bach.

 

Malah ana video Bach babagan prangko Bach. Kanthi Johann Sebastian Bach ing saindhenging donya. On Bach stamps. Rekomendasi: Klik tombol muter ing gambar ngisor iki.

 

Johann Sebastian Bach ing prangko - video. Ngapunten, mung ing basa Inggris. Watch wae.

 

Ana Bach Videos uga, sing ngenalake kutha Bach lan Bach panggonan kanggo sampeyan. Kanthi nyerat teks. Ngapunten, mung kasedhiya ing basa Inggris lan Jerman. Nanging dheweke cendhak lan musik lan foto-fotone apik. Lan sampeyan nemu kutha Jerman. Coba wae. Kene telung conto video Bach. Cukup klik tombol play.

 

Salah sijine panggonan Bach ing video cendhak.

 

Video pendek babagan kutha Bach: Weimar.

 

Erfurt ... apa kutha Bach sing éndah.

 


 

1089 Bach Video: Musik, Gambar ... ora Teks

 

Sampeyan wis maca babagan video Bach, sing bisa digabung. Pisanan milih salah sawijining karya Bach. Penting. Sampeyan ora perlu ngerti cara kasebut ing basa sampeyan. Tanpa iki uga, menarik. Cukup klik. Sampeyan bakal nemokake karya iki kanthi pandhu arah abang. Saiki pilihan sabanjure: milih tema foto. Kene sampeyan bakal nemokake ora mung tema Bach. Ana foto-foto mung sing ayu. Ana telung conto ing ngisor iki. Kanggo kabeh video saka Bach (... persis1089) OOOOO klik kene. OOOOO

 

Musik Johann Sebastian Bach plus gambar OOOOO USA National Parks. OOOOO

 

Musik saka Johann Sebastian Bach lan topeng saka OOOOO Venice, Italia. OOOOO

 

Musik saka Bach lan salah sawijining kutha Jerman sing paling misuwur ing luar negeri. Nanging, ora ana kutha Bach: OOOOO Rothenburg. OOOOO

 


 

Tema: Bach kanggo Anak, Guru lan Sekolah Musik

 

Ing bab iki kabeh babagan anak. Situs web iki digawe kanggo rong kelompok wong. Kanggo Bach pecandu lan kanggo bocah lan siswa. Punika mesthi seneng-seneng. Iki mestine ngarahake anak menyang musik klasik. Iku manual. Iku uga dirancang kanggo guru lan sekolah musik. Kene sampeyan bakal nemokake musik Bach kanthi cara kompak: potongan sing paling misuwur kanthi siji klik. Punika baris wiwitan kanggo tema Bach. Kanggo bocah iku titik patemon pisanan. Biografi Bach nyata minangka langkah 2. Musik musisi nyata uga. OOOOO Plus, bocah-bocah mesthine kudu mriksa "Tahap Bach" ing situs iki. OOOOO Malah tanpa nganggo basa Jerman utawa Inggris. Lan sampeyan ngatur terjemahan sampeyan dhewe: OOOOO kene situs web terjemahan. OOOOO

 

OOOOO Johann Sebastian Bach kanggo anak-anak (situs web). OOOOO Kanggo anak kudu seneng banget. Tansah.

 

Anak-anak nindakake situs web "Bach On Bach". A Bach video.

 

Kanggo bocah: video Bach karo musik Bach plus kucing.

 


 

20 Bach Anak - 4 Paling terkenal Penggemar

 

Johann Sebastian Bach yaiku sing paling enom saka wolung sadulur. Nanging papat sedulur seda awal. Bach duwe 20 anak. 7 anak karo bojoné sing sepisanan, 13 anak karo bojoné sing kapindho.

 

Anak nomer 2 saka anak-anak saka Johann Sebastian Bach: Bach putra sing misuwur: OOOOO Wilhelm Friedemann Bach. OOOOO

 

Anak nomer 5 saka anak-anak saka Johann Sebastian Bach. Bach putra kaping kalih: OOOOO Carl Philipp Emanuel Bach. OOOOO

 

Nomer 16 anak saka Johann Sebastian Bach. Bach putra kaping telu: OOOOO Johann Christoph Friedrich Bach. OOOOO

 

Jumlah 18 anak saka Johann Sebastian Bach. Bach putra kaping papat: OOOOO Johann Christian Bach. OOOOO

 


 

Bach Choirs, Bach Orchestras, Bach Societies Sak ndonya

 

Pinten paduan suara Bach, OOOOO Bach orchestras lan masyarakat Bach OOOOOdo wonten ing bumi? Nomer 222. Absolute persis. Dina iki. lan bab iki internasional. Yen sampeyan bisa maca angka, sampeyan bisa ngunjungi kaca kasebut. Mulai karo koro Bach lan Bach orchestra ing Amsterdam, Walanda menyang Zürcher Bach Choir ing Swiss. Apa sampeyan ngerti siji liyane Bach koir, Bach orchestra utawa masyarakat Bach, kang ora ana ing dhaftar dina iki? Mangga dikirim kula email. OOOOO Kanthi klik kene OOOOO sampeyan bisa langsung menyang kabeh sing choirs Bach, Bach orchestras lan Bach. 222 persis? Kadhangkala ana sawetara liyane, kadhangkala ana sawetara kurang.

 

Ana OOOOO 222 masyarakat Bach, koir Bach lan Bach orchestras OOOOO ing donya.

 


 

79

Jean-Sébastien, Juan or just Johann Sebastian Bach

 

A master, seorang musisi. Meh ing saindenging jagad kabeh padha muni, nalika ngucapake jenenge. Nanging kanggo sawetara mung iki tantangan. Kanthi pronunciation kasebut. Kayata ing Amerika Serikat ing Amerika. Plus ing Britania Raya. Ana sampeyan kudu njupuk alangan nganggo papat aksara kasebut. Ilat ora digunakake. Nanging ing China kasebut kaya ing Thuringia, Jerman. Ing Prancis, dheweke cepet ngrampungake: jenenge Jean-Sébastien Bach. Lan amarga dheweke wis kreatif, dheweke malah nambah dasawarsa antarane Jean lan Sébastien. Ing Spanyol lan ing Portugal Johann yaiku Juan saben saiki lan saiki. Ing Albania iku khusus. OOOOO Ana sing nulis Bach mung Bah. OOOOO Dadi kaya Bach, nalika maca Bah. Carane pinter. Ing Rusia padha nulis Thomas Cantor Bach. Ing Yunani iku Μπαχ. Cara nulis komposer ing Tionghoa, ing Korea, ing basa Ibrani, ing basa Arab, ing basa Vietnam lan ing Jepang, yaiku apa sing sampeyan bisa nemokake kanthi klik ing link tartamtu. Iku: tansah baris pisanan ing kaca iki.

 

Johann Sebastian Bach in Rusia.

Segel Johann Sebastian Bach.

 

Tandha saka Johann Sebastian Bach.

 

Kuburan Johann Sebastian Bach.

 


 

33 Piece Guru (... kanggo Kali Pertama)

 

33 master ing 333 detik. Apa malu. Apa seneng-seneng.

 


 

Johann Sebastian Bach Internasional ngalahake

 

Ing ngisor kaca internasional ing Tionghoa, Rusia lan Ukrainia sampeyan bisa mriksa, kepriyé gambar lan vita cendhak katon, yen sampeyan mbantu transalte nganggo versi sampurna saka basa ibu: OOOOO Klik kene, gulung sabanjure. OOOOO. Utawa klik OOOOO kene OOOOO lan ketemu tim lengkap.

 

Matur nuwun kanggo riko lan mugi-mugi sampeyan seneng-seneng, sanajan terjemahan punika malapetaka. Muga-muga, sampeyan seneng banget yen sampeyan bisa ngyakinake profesor utawa guru kanggo bantuan karo sukarelawan (... liwat universitas), sing bakal mbantu nerjemahake rong kaca iki menyang kualitas sing bakal ditresnani dening Johann Sebastian Bach? Matur suwun.

Hi saka Jerman, Renate lan Peter ing misi Bach.

 


 

Page 2 (Biography)      –       Bach on Bach     –     Top