Biografi Johann Sebastian Bach - Biografi Little

 

Johann Sebastian Bach ing Weimar.

 


 

Urip Johann Sebastian Bach - Karya Johann Sebastian Bach

 

Johann Sebastian Bach - kanggo akeh, Bach tegese musik sing apik. Sawetara, Nanging, arep sinau babagan urip Johann Sebastian Bach. Kanggo dheweke, "Bach on Bach" lan "Bach über Bach" nawakake kene biografi sing nyenengake. Kanggo sing seneng urip lan karya Bach ... ing basa pribumi. Ing ngisor sabanjure biografi kasebut wiwit.


Apa sampeyan teka saka Google, Bing, Yahoo, Baidu utawa Yandex? Banjur ana ing referensi sing, ing saliyane biografi singkat babagan Bach, ana uga proyek Bach ing basa ibune. Ana akeh topik sing menarik kanggo Johann Sebastian Bach lan malah seneng banget nalika sampeyan ora ngomongake basa Inggris: contone akeh video musik: 33 obrolan Fantastic dening Bach lan 33 tema foto: 1089 video musik gedhe tanpa diucapake teks. Kanggo proyek iki, monggo klik ing ngisor kaca iki. Teka saka kaca 1, banjur kene lan saiki: seneng-seneng.

 

Johann Sebastian Bach ing Paris.

 


 

Sajrone 2018 lan 2019 aku bakal nulis biografi panjenengan babagan Johann Sebastian Bach, urip lan karya, ing rong langkah. Loro-lorone bakal ana ing basa ibune. Pisanan terjemahan perangkat lunak komputer bakal tindakake. Ing langkah sabanjure aku looking for a student kanggo bantuan karo terjemahan iki lan pungkasanipun. Mangga bantuan kanthi nyerahake panyuwunan iki menyang profesor musik. Aku bakal seneng banget, yen dheweke bisa nerbitake panjalukanku ing sekolah universitas utawa sekolah. Ana informasi babagan request liwat "www.BachOnBach.com" "INTERNATIONAL" ... "Mangga bantuan".

 

Thanks kanggo sampeyan sabar Renate lan Peter Bach, Jr, ing misi Bach.


 

Page 1 (Bach Project)     –      Bach on Bach    –    Top